Húsvéti Milliók

2022.04.26. 17:28

Gazdára talált a TEOL és a Tolnai Népújság egymillió forintos fődíja

Véget ért a Húsvéti Milliók című nyereményjátékunk, gazdára talált a főnyeremény is. Megyénkben Bognár Cecilné Ági számláján landolt az egymillió forintos összeg. Szekszárdi olvasónkat a részvételben nem a fődíj motiválta, a magyar vonatkozású kérdések érdekelték. A hírportálunknak adott interjúban azt mondta, ha újabb nyereményjátékkal indulunk, biztosan részt vesz abban is.

P. A.

Bognár Cecilné Ági nyerte meg az egymilliós fődíjat (Fotó: M. K.)

– Minden nyerő cikket megtalált az oldalon?
– Az elején a belépés okozott némi nehézséget, de aztán már könnyen ment – válaszolta Bognár Cecilné Ági. – Sokat segített, hogy mindig kaptam emlékeztető e-mailt a játékról, így minden nap tudtam válaszolni a feltett kérdésekre.

– Miért döntött úgy, hogy szerencsét próbál?
– Nem a nyeremény motivált. Nagyon élveztem a magyar vonatkozású történelmi és irodalmi kérdéseket. Igyekeztem minden kérdésre helyesen válaszolni. Sajnáltam is, amikor véget ért a játék, egy külön programot, kellemes időtöltést jelentett számomra.

– Vett részt korábban más nyereményjátékban is?
– Igen, sőt nyertem is már kisebb tárgyakat, főként Facebook-os játékokban, ekkora értékű nyereményem viszont még sosem volt.

– Gondolta volna, hogy Öné lehet az egymillió forintos fődíj?
– Egyáltalán nem. A hetente kisorsolt százezer forintos nyereményeket még el tudtam volna képzelni, de az egymilliós főnyeremény akkora összeg, hogy elképzelhetetlennek tűnt. Először hihetetlen volt számomra, aztán nyilván nagyon nagy örömöt okozott, hogy én vagyok a nyertes.

– Kivel közölte először a jó hírt?
– Először csak a szűk családi körnek említettem a nyereményt. Nagyon meglepődtek ők is. Nem tudtak róla, hogy részt vettem a játékban.

– A nyeremény már átutalásra került, van már helye az összegnek?
– Lesznek családi eseményeink a közeljövőben, az egyik unokámnak keresztelője, a másiknak pedig születésnapja lesz. Persze mindenki más is kap majd egy-egy ajándékot. Tervben van egy nyaralás is.

A nyerő cikket kellett megtalálni a teolon

Márciusban indult el a Húsvéti Milliók című szerkesztőségi nyereményjátékunk. Nem volt más dolguk olvasóinknak, mint március elsejétől naponta ellátogatni a teol.hu oldalra, megkeresni a címoldalon a nyerő cikket, és megválaszolni a cikkben jelölt napi kérdéseket. Az országos játék során minden héten megyénként százezer forint került kisorsolásra. Azon játékosaink, akik összesen legalább 20 pontot összegyűjtöttek, az 1.000.000 forintos fődíjra is esélyessé váltak. Tolnában a teol.hu hűséges olvasója, Bognár Cecilné Ági nyerte meg a fődíjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában