Híd Kárpátaljáért

2022.04.07. 18:10

Jótékonysági koncertet adnak pénteken

Országos szintű, elismerésre méltó kezdeményezésnek lesz részese a Bonyhádi Általános Iskola Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolája. A részletekről Bérces Emese tagintézmény-vezető adott tájékoztatást.

Sz. Á.

Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész Beregszászról csatlakozik a koncerthez. (Fotó? MW)

Fotó: Bach Máté

– Iskolánk csatlakozott a ZeneVarázslat Mozgalom Híd Kárpátaljáért segélyprogramjához – mondta. – Ennek keretében április 8-án, pénteken 18 órai kezdettel a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban jótékonysági hangversenyt tartunk, melyet Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész nyit meg élőben közvetítve Beregszászról, és Ember Csaba, Madách-díjas karnagy, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének elnöke zár le, szintén kivetítőn keresztül. A koncerten iskolánk zene, modern tánc és néptánc tagozatos tanulói, valamint tanárai szerepelnek majd.

Április elsejétől a zeneiskolában és a Bonyhádi Általános Iskolában, a hangverseny idején pedig a művelődési központban adománygyűjtő ládákat helyezünk el, melybe köszönettel fogadjuk adományaikat, amit eljuttatunk a Magyar Református Szeretetszolgálat bankszámlájára. Amennyiben bárki egyénileg, a koncerten kívül szeretné támogatni a kárpátaljaiakat, azt megteheti átutalással a 10702019-85008898-51100005 bankszámlaszámra. A közlemény rovatba ezt kérjük feltüntetni: ZeneVarázslat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában