Szekszárdi pünkösd

2022.06.02. 09:32

Előkészületek miatt zárták le a belvárost

Június 3. és 6. között rendezik a megyeszékhelyen a Pünkösdi Hal- és Vadünnepet. A fesztivál előkészületei miatt a belváros egyes részeit lezárták a forgalom elől, érdemes a szokottnál korábban elindulni.

TEOL

Csütörtök reggeltől nem lehet behajtani Szekszárdon a Szent István térre (Fotó: Mártonfai D.)

Június elsején késő este már lezárták a Szent István tér Augusz-ház és az Arany János utca közötti, valamint a megyei múzeum (Holub utca) és a Garay János Gimnázium (Arany János utca) közötti szakaszát, így csütörtök reggel sokan már csak kerülővel tudták elérni munkahelyüket.

A pünkösdi fesztivál előkészületei miatt a következő napokban a szekszárdi belváros további  utcáiban kell majd teljes vagy részleges lezárásokra számítani, ezek teljes listáját ide kattintva olvashatják. A lezárások miatt érdemes korábban elindulni otthonról, illetve aki csak teheti, gyalogosan vagy kerékpárral, illetve a tömegközlekedést használva csökkentheti a bosszúságot – és még a parkolási díjat is megspórolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában