Agrárkamara

2022.06.16. 12:39

Megválasztották a NAK Tolna megyei szervezetének tisztségviselőit

Újraválasztották elnöknek Vendégh Editet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) csütörtökön megtartott Tolna megyei küldöttgyűlésén, melyen további megyei tisztségviselőket is megválasztották.

TEOL

Vendégh Edit, a NAK megyei szervezetének újraválasztott elnöke. Archív fotó: Mártonfai Dénes

A hetven főt számláló megyei küldöttgyűlésen megválasztottak továbbá hét alelnököt, az Etikai Bizottság tagjait, a kamarai osztályok megyei vezetőit és a tizenöt országos küldöttet – tájékoztatott a NAK megyei szervezete.

Az elnök, Vendégh Edit munkáját Szilágyi Tibor István mezőgazdaságért, Koller Attila élelmiszeriparért, Hajdók Gábor vidékfejlesztésért, Csike György általános agrárgazdasági ügyekért, illetve Kővári László, Naszvadi Endre Zoltán és Gyurkovics János helyi földbizottsági ügyekért felelős alelnök segíti.

A megyei küldöttek maguk közül Csike Györgyöt, Ambrus Györgyöt, Czeller Gábort, Csike Szabolcsot, Fülöp Jánost, a Gyulaj Zrt. képviseletében Göbölős Pétert, Hajdók Gábor, Kalocsa Zsoltot, Kelemen Ákost, Kővári Lászlót, Naszvadi Endre Zoltán, Németh Zoltánt, a Bikácsi Agrár Kft. képviseletében Nestorovic Anicát, Szabó Istvánt, és Szilágyi Tibor Istvánt választották országos küldöttnek.

A megyei Etikai Bizottság tagja lett Törő Péter, Kocsis János, a Madagro Kft. képviseletében Sági Tibor és Kersák Róbert.

A témáról hamarosan bővebben is olvashat portálunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában