Pädagoge des Jahres

2022.06.12. 13:00

Takács Ágota kapta az év pedagógusa elismerést

B. M.

Takács Ágota német nemzetiségi óvodapedagógusnak adományozták a Pädagoge des Jahres – Az év pedagógusa 2022. díjat a Wunderland Óvodában június másodikán. Takács Ágota német nemzetiségi nevelő munkája példamutató, a német nemzetiségi nevelés-oktatás és hagyományápolás elkötelezett támogatója. Az oklevelet – ünnepélyes keretek között – Farkas Pál Györgyné, a díjat 2007-ben alapító Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke adta át.

A díj a városban működő, nemzetiségi oktatást folytató intézményben dolgozó pedagógusnak adható, aki az oktató-, nevelőmunkában, az intézményért vagy annak közösségéért végzett munkájában, többletfeladatok vállalásában kiemelkedően teljesít, a német és magyar nemzeti közösség értékeinek gyarapításán fáradozik. A díj díszes oklevélből, pénzjutalomból áll. A díjra minden évben az intézmény nevelőtestülete, az intézményvezető tehet javaslatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában