Bartina Néptánc Egyesület

2022.07.14. 10:20

A régi emlékeket elevenítették fel a táncosok

Első generációs találkozójukat szervezték meg a Bartina Néptánc Egyesület egykori táncosai szombaton.

Farkas Eszter

A kilencvenes években voltak a tánccsoport tagjai (Beküldött kép)

Az összejövetel délután kezdődött, de éjszakába nyúlóan szórakozott együtt az ifi- és nagyegyüttesig eljutó táncoscsapat. 
– A kilencvenes években aktív táncosokat és családjaikat hoztuk össze egy találkozó formájában Szekszárdon, ugyanis sokan itt maradtak a környéken, de sokan el is költöztek. 

Így most több mint húsz év után találkoztunk először újra nem egy volt társunkkal – mondta el Pap András, a találkozó szervezője, maga is egykori táncos. – Nagyon jó hangulatban telt az egész összejövetel. Ettünk, ittunk, szólt a népzene, táncoltunk, együtt nosztalgiázva elevenítettük fel a régi emlékeket. Voltak, akik képeket és videókat is hoztak a nagy fellépéseinkről, ezeket nagyon jó volt viszontlátni. 

A szervező elmondta azt is, hogy több ilyen jellegű rendezvényre lenne szükség, de sajnos idő hiányában már nagyon nehéz elérni, hogy együtt legyen az egész csapat. – Ez volt az első alkalom, hogy végre újra találkoztunk, de biztos, hogy nem az utolsó – hangsúlyozta Pap András.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában