Nyárzáró falunap

2022.08.29. 09:30

Az összefogás különösen fontos

Nyárzáró falunapi rendezvénynek adott otthont az elmúlt hét végén Bátaapáti.

Sz. Á.

A gyerekekre is gondoltak a falunapi program összeállításakor (Fotó: Makovics Kornél)

A sportpályán szombaton tartott rendezvény délután három órakor kezdődött, a megnyitóbeszédet Krachun Szilárd polgármester tartotta. Mondandóját Szent Pál apostol összefogásra intő gondolatára alapozta.

Ezt követően a késő esti órákig kulturális és szórakoztató műsorok váltották egymást a sátor színpadán. A rendezvény ideje alatt fagyi, jégkása, vattacukor, pattogatott kukorica, minifánk, kirakodóvásár, ingyenes arcfestés, csillámtetoválás, légvár, körhinta, jumping és rodeó bika várta a vendégeket. Emellett az önkormányzat jóvoltából a település lakói ingyenesen kaptak ízletes vacsorát. A családonként kiosztott ételjegyre egy sült kolbász és egy tarja járt, amit személyenként szabadon választható három ital társaságában fogyaszthattak el a helybeliek. 

Krachun Szilárd lapunknak elmondta: két év kényszerszünet után találkozhatott ismét egymással a falu apraja-nagyja ilyen összejövetelen, mely reményei szerint az összekovácsolódást szolgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában