Koncert

2022.08.22. 09:30

Dübörgött az EDDA Művek Dombóváron

Óriás felhőszakadás után állt fel a neves rockbanda a dombóvári színpadra és hatalmas hangulatot teremtve játszottak a több mint kétezer fős közönségnek.

Varga Szilvia

Edda Művek koncert Dombóváron (Fotó: Mártonfai Dénes)

Jól döntött Pintér Szilárd polgármester és Pataky Attila, amikor a rossz idő ellenére, a vihar elvonulása után nem hagyták cserben a türelmesen várakozó rajongókat, közönséget. Dombóváron az augusztus 20-i volt a negyedik nagy koncert idén. Második éve szerveznek a város hagyományos programjaira több városrészben egy-egy koncertet sztárvendégekkel.

A város születésnapján a Neoton Együttes lépett fel a belvárosban, április 29-én Rockmajálisra várták a műfaj kedvelőit, Anna-napon Szikora Róbert és az R-GO szórakoztatta a szép számú közönséget.

Az EDDA Művek varázslatos hangulatot és emlékezetes estét hozott a dombóváriaknak. A rendezvény a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány és a Tolna Megyei Önkormányzat közreműködésével a magyar kormány támogatásával valósulhatott meg. Október 8-án a 3+2 Együttes lép fel majd az Őszi Fesztiválon Újdombóváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában