Pályázat

2022.09.23. 18:00

Átvették nyereményeiket a legszebb mosolyú gyermekek

Tolna megye legszebb mosolyú gyermekei érkeztek pénteken szerkesztőségünkbe, hogy átvegyék értékes játék vásárlási utalványaikat. Mint kiderítettük, az egyik kisgyerek elsírta magát örömében, amikor megtudta, hogy első helyezést ért el versenyünkön a 4-7 éves korcsoportban.

Brunner Mónika

A nyertesek szüleikkel balról: Baranyai Nolen Miron, Reidl Ramóna, Rottler Bence János és Schmidt Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Gyermekmosoly fotópályázatunkon Tolna megye leghelyesebb mosolyának nyertesei a 0-3 éves korcsoportban a következők voltak: I. helyezett az egyéves Baranyai Nolen Miron (Szakály), II. helyezett az egyéves Schmidt Gábor (Nagydorog), a III. helyezett: az egyéves Reidl Ramóna (Dombóvár).

A 4-7 éves korosztályban az eredmény a következőképp alakult: I. helyezett: a hétéves Rottler Bence János (Alsónána), a II. helyezett: a hétéves Rottler Liliána (Bogyiszló), III. helyezett pedig az ötéves Jankó Panna (Bátaszék). A győztes gyermekek szüleikkel péntek késő délután érkeztek szerkesztőségünk épületébe.

Finta Viktor főszerkesztő köszöntötte a nyerteseket, elmondta, hogy egy tíz éves kislány és egy húsz éves nagyfiú édesapjaként tudja, hogy milyen a szülői büszkeség, hogy a szülők mennyire védik-óvják a kincseiket. A Gyermekmosoly a Tolnai Népújság és a Teol.hu visszatérő, népszerű játéka, amelyre az idén háromszáznyolcvankilenc mosolygós gyermeket neveztek be a szüleik, és a gyermekekre huszonötezer szavazatot adtak le.

Köszöntő beszéde után átadta a nyerteseknek a nyereményeiket. Az első helyezettek húszezer forint értékű, a második helyezettek tizenötezer forint értékű, a harmadik helyezettek pedig tízezer forint értékű jateksziget.hu utalványt kaptak. Baranyi Nolen Miron édesanyja elmondta, azért nevezték be párjával a gyermeküket, mert kíváncsiak voltak, milyen helyezést ér el a kisfiúk. Schmidt Gábor édesanyja elmesélte, hogy a kisfia imád mosolyogni, nyugodt, csendes baba. Reidl Ramóna édesanyja bevallotta, reménykedett, hogy nyernek, sokan dicsérik kislányát, aki boldog, kiegyensúlyozott kisbaba, imádja a zenét, imád táncolni. 

A 4-7 éves korosztály első és második helyezettjének díját Rottler-Flóris Erika vette át. Fia, Rottler Bence János lett az első, fiának unokatestvére, Rottler Liliána pedig a második helyezett. – A kisfiam nagyon örült, mikor megtudta, hogy első lett, el is sírta magát – mondta lapunknak Rottler-Flóris Erika, hozzátéve, kisfia unokatestvére is mérhetetlenül boldog volt helyezése miatt. A korcsoport harmadik helyezettje, az ötéves Jankó Panna sem tudott jelen lenni az eseményen, ő édesapjával később veszi át a nyereményét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában