Közlekedés

2022.09.12. 19:00

Útlezárásokra kell számítani Szekszárdon!

A közelgő Szekszárdi Szüreti Napok miatt útlezárásokra kell számítani a megyeszékhelyen.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

A szüreti napok miatt az alábbi útszakaszokat zárják le a városban: 

Szeptember 13., kedden, nulla órától 19-én, hétfőn, éjfélig: a négysávos út Liszt Ferenc Zeneiskola és az OTP Bank közötti, valamint a Garay János Gimnázium sarkától a Wosinsky Mór Megyei Múzeum sarkáig tartó szakasza. A Vörösmarty utca a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, valamint a Dózsa György utca, a Magyar Vöröskereszt Tolna Megyei Szervezetének épülete közötti szakasza. 

Kedden 8.30 órától 19-én, hétfőn, éjfélig: a Béla király tér, a Béla téri buszforduló, valamint a Tolna Megyei Főügyészség előtti teljes útszakasz a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet sarkáig. 

Kedden 8.30-tól 19-én, hétfőn, éjfélig: a polgármesteri hivatal előtti parkolók és a Bezerédj utca. A Bezerédj utca szeptember 13., keddtől zsák­utca a Szekszárdi Járási Hivatal épületétől, szeptember 15., csütörtöktől pedig a tömbbelső parkoló behajtójától. 

Szerda reggel 6 órától 19-én, hétfőn, éjfélig: a volt Korzó Áruház parkolója. 

Kedd nulla órától 19-én, hétfőn, éjfélig: a Garay tér. 

Kedd nulla órától 20-án, kedden, éjfélig: a Prométheusz park. 

Csütörtökön 14 órától 18-án, vasárnap, 24 óráig: a Széchenyi utcának az ÁNTSZ-székház és a lottózó közötti szakasza (a szombati piac idejére az útzárat feloldják). 

Szombaton 14 órától megközelítőleg 18 óráig: a szüreti felvonulás ideje alatt a Bezerédj utca, a Széchenyi utca, a Szent László utca, a Szentgáli Gyula utca, a Flórián utca, valamint a Béla király tér érintett a lezárásban. A csatlakozó csoportok az ÁNTSZ székháza, valamint a szülészet előtt várakoznak, ezért 14 órától megközelítőleg 16 óráig az épületek előtti útszakaszokon sem lehet majd közlekedni. 

Mint azt megírtuk, a Covid okozta kétévnyi kényszerű szünet után, ezen az őszön ismét a több mint fél évszázados hagyományoknak megfelelően rendezik meg a Szekszárdi Szüreti Napokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában