Filmes játék

2022.10.05. 15:04

Indul a Forgass a Földért új évada

Jubileumi éve kezdődik a Forgass a Földért, Shoot4Earth-nek, amelyet szerdán este hétkor, magyarországi idő szerint éjjel egy órakor nyitnak meg a New York Egyetemen.

Sz. L.

Kindl Gábor alapító/versenyigazgató (balról), Lawrence David Foldes, a zsűri elnöke, Karl Bardosh, a verseny művészeti igazgatója, Szabó Gabriella, a filmmaraton sajtóreferense és Csada Gergely moderátor/szervező (Fotó: F. V.)

A programok szervezői a világ minden részéről interneten, Zoomon keresztül kapcsolódnak a világjáték nyitó eseményéhez, így teszi majd ezt Szekszárdról Kindl Gábor is, aki kilenc évvel ezelőtt elindította a Forgass a Földért világprogramot. Az amerikai nyitóünnepen jelentik be, hogy milyen, már hagyományos, illetve új feladatok megoldására kérik majd a most kezdődő évad során résztvevőket.

A Shoot for Earth/Forgass a Földért! filmes játék jövőre lesz tíz éves. Mint azt korábban megírtuk, a jubileumra világjátékot szerveznek Szekszárdon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában