Tök Fesztivál

2022.10.27. 17:00

Nem tököltek az ovisok

Tök Fesztivált szerveztek a Szekszárdi 1. Számú Óvodában immár második alkalommal. A rendezvényen a legnagyobb sikert a Tök kereső játék aratta a kicsik körében.

Farkas Eszter

Fotó: Mártonfai Dénes

– Intézményünk fontosnak tartja, hogy a szülőket is bevonja a közös programokba – tájékoztatta lapunkat Sebestyén Györgyi, intézményvezető, majd hozzátette: Ezek a rendezvények általában délelőttönként egy-másfél órát jelentenek. A tavalyi évben hagyományteremtő kezdeményezésként indult az őszi program, amit a jövőben is szeretnénk folytatni a nagy sikerre való tekintettel. Évente három alkalommal szervezünk hasonló eseményt, ahová külsősök is jöhetnek, azok a szülők és kicsik is betekintést nyerhetnek így a mindennapjainkba, akik hozzánk szeretnének a későbbiekben beiratkozni.

A Tök Fesztivál mellett szeptemberben a szüreti mulatságra és tavasszal a nyusziváró rendezvényre is mindig sokan kíváncsiak. A legtöbb még nem ovis gyereket utóbbi rendezvényükön fogadják. –Főként ügyességi és versenyjátékokat próbálhattak ki a gyerekek, volt célbadobás apró tökterméssel, de a legkedveltebb az a játék volt, amelyben a vendég szülőkkel közösen sütőtökös képeket kerestek a kicsik az udvaron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában