Rotary Club

2022.10.19. 06:03

Újabb szervízállomás áll a kerékpárosok rendelkezésére

Negyedik kerékpáros szervízállomását adta át a Rotary Club Szekszárd kedden kora este Palánkon a Sió hídnál lévő turisztikai központ mellett.

Farkas Eszter

Átadták a negyedik kerékpáros szervizpontot is.

Fotó: Makovics Kornél

A negyedik szervizpont telepítésének helyét a város vezetőségével egyeztetve jelölték ki, tájékoztatta lapunkat a szekszárdi klub elnöke, Scherdán János. Gyurkovics János alpolgármester kiemelte, fontosnak tartja a város vezetése az egészséges életmódot, ezért a csütörtöki közgyűlésen egy kerékpárút kiépítéséről is tárgyalni fognak. Terveik szerint az út az újvárosi temető sarkától a Palánki kivezető szakaszon épül majd meg.

Réti László, a Rotary Club kormányzója. Fotós: Makovics Kornél

– A kerékpáros szervízpontok Bárczy Eörs tervei alapján készültek el, már több város is elkérte a dokumentációt – Szolnok, Orosháza – akiknek természetesen tovább adtuk azzal a feltétellel, hogy saját célra használhatják – mondta a Rotary Club elnöke. Az átadót Réti László, a Rotary Club jelen lévő kormányzója is méltatta. Szálka központjában, a Mausz kápolnánál és Szekszárd déli részén, a szőlőhegyi körforgalomnál található a három korábban átadott szervizpont.

Fotós: Makovics Kornél
Fotós: Makovics Kornél

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában