A Waldorf-iskola nyitja az adventi szezont Szekszárdon

2022.11.24. 10:30

A Bazárban minden elköltött 10 forintból 1 a Szekszárdi Waldorf Óvodát és Iskolát támogatja

Advent első vasárnapja idén november utolsó hétvégéjére esik, és bármennyire korainak is tűnhet, ez azzal is jár, hogy kezdetét veszik az adventi vásárok, ahol ünnepi bevásárlás és szórakozás ötvöződik.

TN

(Beküldött kép)

Szekszárdon az Adventet a Waldorf-iskola nyitja, ahol a járvány miatt korlátozott két év után ismét megrendezik a szabadon látogatható, gyerekprogramokat és helyi, kézműves árusokat felvonultató Adventi Bazárt. A Szekszárdi Waldorf Óvoda és Iskola adventnyitó rendezvénye sokat segíthet az ünnepre hangolódásban felnőttnek és gyermeknek egyaránt. November 26-án délután 2-től este 6-ig folyamatosak lesznek a programok: a gyerekeket betlehemes játék, kéz- és hajműveskedés, félóránkénti mesesarok és bábjáték szórakoztatja.

A felnőttek a süteményes büfé és az alkoholmentes koktélbár mellett az első karácsonyi ajándékokat is beszerezhetik a helyi kézművesek minőségi munkáiból vagy a Waldorf-szülők által készített apróságokból – a teljesség igénye nélkül lesznek horgolt és nemezelt ruhaneműk, festett textilek, kézműves kerámiák, dekortermékek, képek és rézkarcok, szappanok, ékszerek, helyi csokoládé, méz, savanyúságok, szörpök, lekvárok, olajok, mikrozöldek. A Bazárban minden elköltött 10 forintból 1 a Szekszárdi Waldorf Óvodát és Iskolát támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában