Nem élt a lehetőséggel

2022.11.17. 17:00

Szekszárd jegyzője hiába várta az ÉSZ önkormányzati képviselőjét

Szekszárd jegyzője hiába várta Gulyás Róbertet, a képviselő nem élt a felajánlott lehetőséggel - olvasható a Szekszárd - több mint jó bor Facebook oldalán.

TEOL

Dr. Gábor Ferenc jegyző

Forrás: Fb.

Az Éljen Szekszárd önkormányzati képviselője korábban nyilvánosan állította, hogy „…a jegyző álláspontja szerint a képviselők előterjesztéseiben a Polgármesteri Hivatal nem köteles közreműködni, segíteni, így semmilyen anyagot, információt nem kaphatnak.”

Dr. Gábor Ferenc jegyző erre reagálva egy nyilatkozatban közölte álláspontját, melyben Gulyás Róbert állításait cáfolta.

A Szekszárd MJV Önkormányzata által jegyzett nyilatkozat egyebekre is kitért, többek közt arra, hogy Gulyás Róbert nem először támadja a polgármesteri hivatalt, melynek dolgozóit korábban „sötét”-nek nevezte, és aki nem támogatta az ő illetményük szinten tartását, emellett munkájának ellátására hivatkozva a képviselő rendszeresen utasítja a hivatal munkatársait szerződések, adatok, kimutatások, dokumentumok kiadására. A kikért iratokat pedig arra használja fel, hogy a különböző hatóságoknál eljárásokat kezdeményezzen a hivatallal és az általa képviselt önkormányzattal szemben.

Annak érdekében, hogy a szabályzat (SZMSZ) értelmezésének sikertelensége ne gátolja munkájában Gulyás Róbertet, dr. Gábor Ferenc jegyző kedden 10 órakor nyilvános fogadóórán várta az ÉSZ képviselőjét, aki a felmerülő kérdéseire választ kaphatott volna az eredményesebb munkavégzés érdekében, de a képviselő nem élt ezzel a lehetőséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában