Hagyomány

2022.12.20. 18:32

Hajléktalanoknak főztek a diákok

B. K.

Nagy Sándor (balról) és Baráth Péter nagy adag gulyáslevessel érkezett a szállóra (Beküldött fotó)

A Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskolában immár sok éves hagyomány, hogy az év végi ünnepek közeledtével egy menüvel kedveskednek a szekszárdi hajléktalanszálló lakóinak. Idén sem történt ez másként, a Turizmus-vendéglátás ágazatban tanuló kilencedik osztályos diákok projektfeladatként főztek, alkottak, természetesen oktatóik hathatós közreműködésével. Az ételeket december 20-án Bacher Erika igazgató, Nagy Sándor gyakorlati oktatásvezető, valamint Baráth Péter mester cukrász, oktató adták át. A hajléktalanszálló elé begördült autóból ez alkalommal is egy óriási adag gulyásleves, valamint ínycsiklandó, somlói galuskával töltött kelyhek kerültek elő, amivel talán sikerült szebbé tenni a fedél nélkül élők napját. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában