2022.12.20. 18:32
Hajléktalanoknak főztek a diákok
Nagy Sándor (balról) és Baráth Péter nagy adag gulyáslevessel érkezett a szállóra (Beküldött fotó)
A Tolna Megyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskolában immár sok éves hagyomány, hogy az év végi ünnepek közeledtével egy menüvel kedveskednek a szekszárdi hajléktalanszálló lakóinak. Idén sem történt ez másként, a Turizmus-vendéglátás ágazatban tanuló kilencedik osztályos diákok projektfeladatként főztek, alkottak, természetesen oktatóik hathatós közreműködésével. Az ételeket december 20-án Bacher Erika igazgató, Nagy Sándor gyakorlati oktatásvezető, valamint Baráth Péter mester cukrász, oktató adták át. A hajléktalanszálló elé begördült autóból ez alkalommal is egy óriási adag gulyásleves, valamint ínycsiklandó, somlói galuskával töltött kelyhek kerültek elő, amivel talán sikerült szebbé tenni a fedél nélkül élők napját.