Karácsonyi meglepetés

2022.12.24. 09:30

Ötszáz cipősdoboznyi ajándékot osztottak ki Tamásiban

Tamási önkormányzata és a város Polgármesteri Hivatala is igényelt karácsonyi meglepetésdobozokat a Baptista Szeretetszolgálattól, olvasható a Koppány-parti város hivatalos honlapján.

TEOL

Képünk illusztráció (Fotó: MW)

Az akció részleteiről Gulyásné dr. Könye Katalin jegyző és Porga Ferenc polgármester tájékoztatta a tamásiakat. Az írták, az „Egy nagy adag szeretet, cipősdobozba csomagolva, különlegessé varázsolja a rászoruló kisgyerekek Karácsonyát” gondolattal a Baptista Szeretetszolgálat idén már tizenkilencedik alkalommal hirdette meg hagyományos akcióját, amelynek során munkatársaik és önkénteseik – támogatóik és segítőik jóvoltából – az adventi időszakban országszerte sok ezer cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek össze a hátrányos helyzetű gyermekek számára.

A tavalyi évhez hasonlóan a Tamási önkormányzata és a város Polgármesteri Hivatala is igényelt karácsonyi meglepetésdobozokat a Szeretetszolgálattól, melyeket december 20-án vehettek át. Az adományozás megszervezése dr. Menyhárt Judit hatósági irodavezetőt és Lehr Péter műszaki csoportvezetőt dicséri. A 0–17 éves korú gyerekeknek „címzett” meglepetés ajándékokat – a dobozok tartalmazhatnak könyveket, színezőt, társasjátékot, foglalkoztató- és készségfejlesztő játékot, sporteszközt, higiéniai felszerelést, édességet, íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket, egy kedves képeslapot néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal – az átvétel napján kiosztották a Würtz Ádám Általános Iskola és AMI, valamint a Tamási Aranyerdő Óvoda és Bölcsőde részére. Az ajándékok bizonyosan szebbé teszik az ünnepeket és nagy örömet jelentenek a gyerekeknek.

Tamási jegyzője és polgármestere e bejegyzéssel kívánt áldott, békés, szeretetteljes ünnepeket minden városlakónak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában