EDUCATIO

2023.01.10. 12:20

A PTE is képviselteti magát az oktatási börzén

A Pécsi Tudományegyetem 2023-ban is képviselteti magát a 23. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Az expot január 12. és 14. között rendezik meg a budapesti Hungaexpo épületében – írta meg társlapunk, a bama.hu.

CZ. E.

Fotó: MW

A kiállítás azzal a céllal jött létre, hogy a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre adjon választ a leendő hallgatóknak. Feladatuknak tekintik, hogy összekapcsolják az oktatás szereplőit: a hazai- és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, az oktatókkal és a szülőkkel.  

A továbbtanulók, valamint a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára azért is kiemelkedő fontosságú ez az esemény, mert egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról és módszerekről. A rendezvényen különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítókkal való elbeszélgetések közös útra terelhetik az elképzeléseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában