Informatikai fejlesztés

2023.01.25. 19:10

Fontos: Tervezett leállás a mérőállás rögzítő rendszerben

A szolgáltató tájékoztatta a fogyasztókat, hogy a társaság 2023-ban is folytatja a 2021-ben és tavaly megkezdett költséghatékonyságot növelő informatikai fejlesztéseket, melyek a fogyasztók számára folyamatosan kényelmesebb ügyintézést tesznek lehetővé.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

A fejlesztések következő állomásaként a Mezőföldvíz Kft. tervezett informatikai leállást hajt végre 2023. január 26-án 16-tól várhatóan 2023. január 31-én 18 óráig, mely időszak alatt a rendszereik nem lesznek elérhetőek, köztük a telefonos ügyfélszolgálat sem – írta meg a TelePaks. Az informatikai leállás a dunaújvárosi ügyfélszolgálat működését nem érinti.

A karbantartás ideje alatt a társaság ügyfélszolgálati irodáiban a pénztári pénzbefizetés szünetel, az egyéb személyes ügyintézés zavartalanul történik. A változatlan nyitva tartással működő ügyfélszolgálatokon a munkatársak a felmerülő ügyféligényeket a szokásos dokumentumok segítségével intézik. Az informatikai leállás a honlap működését és a mérőállás online diktálását nem érinti.

Az ügyfelek a mérőállás online diktálását a www.mezofoldviz.hu címen, a vízóraállás bejelentése menüpontok alatt érhetik el. Ez azt jelenti, hogy immár nem kell személyesen az ügyfélszolgálatra menni a mérőállás diktálásához, vagy telefonon hívni a szolgáltatót. A honlapon történő ügyintézéssel időt és pénzt takaríthatnak meg az ügyfelek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában