Életfa Idősek Otthona

2023.02.16. 11:55

Látogatási tilalmat rendeltek el mától Pakson

Fertőző megbetegedések miatt ideiglenes látogatási tilalmat rendelnek el - tudtuk meg Dr. Hanol János csoportvezetőtől.

TEOL

A Paksi Életfa Idősek Otthona

Fotó: Molnár Gyula

A Paksi Életfa Idősek Otthonában a napokban megnövekedett esetszámú enterális (gyomor-bél traktus útján terjedő) fertőző megbetegedések miatt ideiglenes látogatási tilalmat rendelnek el az intézményben a mai naptól, 2023. február 16-tól visszavonásig.

Fontos tudni, hogy a lezárás ellenére a látogatószoba igénybevételével a kapcsolattartás a tünetmentes fennjáró, illetve kerekesszékbe kiültethető lakók esetén továbbra is működik.

Időpont egyeztetés a következő telefonszámon lehetséges 8 és 20 óra között: +3675/830450, +3620/8830450. Kérik a hozzátartozók türelmét és megértését, mindenki azon dolgozik, hogy ez a helyzet minél előbb rendeződjön, és ismét megnyithassák az otthon kapuit.

A Paksi Életfa Idősek Otthona zárlata miatt kérik, hogy a szociális étkeztetést igénybe vevők keressék a szolgáltatót, a Paks Kistérségi Szociális Központot a 20/8830493-as telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában