Rengetegen lebetegedtek

2023.02.15. 14:47

Rendkívüli tanítási szünet a Babits iskolában

Rendkívüli, kétnapos tanítási szünetet rendeltek el a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskolában, mert megbetegedések miatt négyszáztizenhét tanulóból száznegyvennégy hiányzott február tizenötödikén, szerdán.

Brunner Mónika

Már kedden is magas volt a megbetegedések száma. (Fotó: Mártonfai Dénes)

Már tegnap megírtuk, hogy egyre több a beteg gyerek Tolnában. Szerdára a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskolában több pedagógus is beteg lett, és emiatt összevont órákat kellett tartania a pedagógus kollégáiknak. Botos Ilona intézményvezető tájékoztatta lapunkat, hogy az iskolaorvossal történő egyeztetés után döntötték el, hogy február tizenhatodikán, csütörtökön és tizenhetedikén, pénteken zárva tart az iskola. Bíznak abban, hogy az egymás után következő négy nap elengedő lesz arra, hogy mindenki regenerálódjon. Hétfőn nyit újra az iskola, remélik, hogy a nagy többséggel találkoznak. 

A szekszárdi Baka István Általános Iskolától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy náluk nincs jelentős megbetegedés, zavartalanul zajlik tovább az oktatás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában