Moziajánló

2023.03.11. 19:01

129

A magyar filmgyártásban ritka alkotással, tudományos-fantasztikus filmmel találkozhatunk a mozikban. A 129 című film a nem túl távoli jövőben, 2063-ban játszódik.

TEOL

Kálloy Molnár Péter (Fotó: MW)

A történet szerint egy 129-es nevű katona megszökik a Medrocorp brit kutató-fejlesztő laborból. A cég üldözőbe veszi őt. A Medrocorp az egész világra kiterjeszti befolyását, és megfigyelik az embereket. Jelentős biológiai és technikai fejlesztésekkel rendelkeznek, mint például klónozott végtagok, szervek, vagy robotok, repülő autók és drónok. A katona nem emlékszik semmire, és miközben a cég üldözi őt, megpróbálja kideríteni a múltját.

A sztori talán ismerősnek tűnik, hasonló témában már sokféle alkotás született, de érdemes lehet megtudni, vajon mit hoz ki ebből egy honi stáb. A szereplők között ismert színészek vannak, például Molnár Piroska, Pikali Gerda, Kálloy Molnár Péter és Szabó Sipos Barnabás. Ami biztosnak tűnik a bemutató filmecske alapján: speciális effektek és hangulatteremtés tekintetében ez a film semmiben sem marad el más, külföldi filmek színvonalától. TN

129, magyar fantasztikus akciófilm, dráma. Agora Mozi, Szekszárd 

Kép e-mailben elküldve

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában