Vállalkozói fórumok

2023.03.09. 20:14

A cselekvési programról tartott fórumot a VOSZ vezetősége

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei szervezetei márciusban rendezik meg éves rendes beszámoló gyűléseiket.

Szeri Árpád

A cél az, hogy folytatódjon az alapítók missziója.

Fotó: Mártonfai Dénes

Ezt megelőzően a VOSZ vállalkozói fórumokat tart. Teszi ezt azért, hogy tájékoztatást adjon az idén induló, 5 éves stratégiájáról és cselekvési programjáról, a szövetség időszerű gazdaságpolitikai kérdésekre adandó válaszairól.

A szövetség idén januárban elfogadott, 2022-2026 közötti, ötéves stratégiáját Eppel János, a VOSZ elnöke ismertette. Mint azt egyebek mellett elmondta, a szövetség küldetése változatlan és ugyanez érvényes az alapértékre, melyek között egyaránt ott van az önkéntesség, a függetlenség, a szakmaiság és az együttműködés.

A cél az, hogy folytatódjon az alapítók missziója: a magyar vállalkozók, munkaadók tevékenységének, napi működésének, fejlesztési terveinek hosszú távú támogatása, segítése minden eszközzel.

Bővebb beszámolóval hamarosan jelentkezünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában