Külön buszok indulnak

2023.04.09. 14:46

A fiatalsággal is találkozik majd Ferenc pápa

Őszentsége Ferenc pápa 2023. április 28–30. között Magyarországra látogat. Az apostoli látogatás három kiemelt programja nagy érdeklődésre tart számot a hívők körében, melyekre már elkezdődtek a jelentkezések.

Bama.hu

Ferenc pápa április végén érkezik Magyarországra (Fotó: Shutterstock)

A programokon való részvételről, az utazással kapcsolatban felmerülő kérdésekről a Pécsi Egyházmegyei Hivatal az alábbi tájékoztatást adta: április 28-án pénteken a szentatya a püspökökkel, papokkal, diakónusokkal, szerzetesekkel, papnövendékekkel és lelkipásztori munkatársakkal találkozik a Szent István Bazilikában, április 29-én szombaton pedig a fiatalokkal, a Papp László Sportarénában.

Utóbbi programra katolikus középiskolás és főiskolás, egyetemista jelentkezőket hívnak és várnak. Az Arénában a Pécsi Egyházmegyéből érkezők részére összesen 711 férőhelyet biztosítanak a fiatalok és kísérőik számára, akiknek a személyes adatait – a biztonsági előírások figyelembevételével – az Egyházmegyei Hivatal előzetesen leadja a szervezőknek.

A teljes cikkért kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában