Teol.hu podcast

2023.04.26. 15:29

Seregnyi program várja a közeljövőben a Szekszárdra érkezőket

Napokon belül itt a május, a majális, de még előtte lesz a Tánc Világnapja, majd a Közösségek Hete, mind seregnyi programmal. A teol.hu legújabb podcast adásában Szepesi László szerkesztő erről beszélgetett Gyurkovics János alpolgármesterrel és Berlinger Attilával, a kulturális központ igazgatójával.

Szepesi László

Gyurkovics Jánossal, Szekszárd alpolgármesterével és Berlinger Attilával, a kulturális központ igazgatójával beszélgettünk legújabb podcast adásunkban. (Fotó: M. D.)

Az alpolgármester említette az idei esztendő egész évre szóló rendezvényét, Petőfi Sándor születésének bicentenáriumát, amelynek kapcsán ezekben a napokban egy sajátságos főzőversenyre is várják a megyeszékhely lakóit. 

Berlinger Attila a tánc napjának programjával kezdte,  ez szombaton lesz, s 1982. óta az egész világon megünneplik ezt. A következő hétfőn, május elsején a szekszárdi Ifjúsági Fúvószenekar ébreszti a várost, lesz Best Body aerobik, Ebugatta néven kutya mustra, oldtimer autók felvonulása, a Tücsök Zenés Színpad ifjú tehetségei a legnagyobb slágerekkel szerepelnek, utána bábszínház, Csurgó zenekar, este pedig a Desperado, majd nyolctól a Kozmix együttes élő koncertje zárja a napot. 

Május 13-án pedig családi nap lesz a Prométheusz parkban, ennek programjáról Tolácziné Varga Zsuzsanna beszél.

A korábbi beszélgetések pedig ide kattintva találhatóak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában