Teol.hu videó

2023.05.14. 18:30

Különleges évfordulót ünnepelhettek az őcsényi nyugdíjasok (Video)

Az Őszi Rózsa Nyugdíjas Egyesület 55. évfordulóját ünnepelte május 13-án az őcsényi Közösségi Térben. Dávid Kálmán egyesületi elnök nyitotta meg a zenés estet, majd a helyi polgármester is köszöntötte a jelenlévőket.

Farkas Eszter

55 éve alakult az Őszi Rózsa Nyugdíjas Egyesület - több mint százan mulattak együtt (Fotó: M. D:)

– Az egyesület 1968-ban alakult, annak idején még csupán ötvenöten voltunk, mára viszont több mint száz taggal büszkélkedhetünk - emelte ki az egyesületi elnök majd hozzátette: Számos sikertörténetet tudhatunk magunk mögött. Haffner Béla, a Tolna Megyei Nyugdíjas Szervezetek Érdekszövetségének elnöke egy díszoklevelet adott át nekünk a jeles évforduló alkalmából. 

Az est folyamán Bognár László három versét adták elő, valamint a poéta felesége, Bognár Lászlóné jóvoltából énekeket adtak elő az asszonyaink. A nyolcvan éven felüli tagjainkat is köszöntöttük a jeles alkalomból, a legidősebb tagunk nyolcvankilenc éves. Az estet egy fergeteges bállal zártuk.

Az egyesület tagjai már nem csak az időseknek nyújtanak segítséget, hanem a helyi közösség számára is fontos szereplőkké váltak. Számos programot szerveznek az éves ünnepek alkalmából, valamint kulturális tevékenységeket is folytatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában