Teol.hu videó

2024.04.29. 17:30

Dombóváron vette át a legjobb sportolónak járó díjat Vindics-Tóth Lili Anna (galéria, videó)

A dombóvári polgármesteri hivatalban vette át a 2023-as év legjobb női sportolójának járó elismerést Vindics-Tóth Lili Anna.

Rónai Gábor

Finta Viktor (balról), Pintér Szilárd és Szabó Csaba gratulált Vindics-Tóth Lili Annának

Fotó: Rónai Gábor

A város atlétikai klubjában nevelkedett, de a Bp. Honvédban sportoló futónő nagy fölénnyel nyert a Tolnai Népújság és a TEOL.hu szavazásán. Az elismerést (serleg, oklevél és ajándékcsomag járt a legjobbaknak) Finta Viktor főszerkesztő nyújtotta át Vindics-Tóth Lili Annának.

„Nagyon örülök, hogy gondolt rám a Tolnai Népújság és jelölést kaphattam, hiszen én már évek óta Budapesten élek és sportolok – mondta Vindics-Tóth Lili Anna, aki ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy a szíve mélyén mindig is dombóvári lesz és örökre az is marad. – Az, hogy ilyen sokan szavaztak rám, új lendületet ad számomra az előttem álló megmérettetésekre. A római Európa-bajnokságra már kvalifikáltam tízezer méteren, de szeretnék ötezer méteren is kijutni. Az álom azonban a nyári olimpia lenne, nagyon keményen fogok küzdeni érte, hogy Párizsban is ott lehessek!” – tette hozzá. 

A 25 éves sportolónőt Pintér Szilárd polgármesteri elismerő oklevéllel, Szabó Csaba, a Dombóvári Sportszövetség elnöke pedig virágcsokorral köszöntötte.

A férfi kategória győztese, Böndör Márton, valamint a csapatoknál nyertes Bátaszéki SE karatékái (férfiak) és a KSC Szekszárd magyar bajnok serdülő kosárlabdázói (nők) a Tarr KSC és a Serco Uni Győr elődöntős párharcának szekszárdi meccsén vették át a díjaikat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!