Árverés

2023.06.24. 08:00

A NAV-nál minden arany fénylik!

Akár 21 és 22 karátos gyűrűkre, fülbevalókra és nyakláncokra is lehet majd licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) árverésén.

TEOL

A kép illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Összesen harminckilenc tételre tehető ajánlat június 29. és július 3. között, a hivatal következő árverésén. Az ékszerek becsült összeértéke csaknem 50 millió forint – tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Mint azt írták, a kínált termékek az esemény előtt – június 27-én 10 óra 30 perc és 12 óra között – Budapesten személyesen is megtekinthetők. Hozzátették, a személyes megtekintés előzetes regisztrációhoz kötött, melyre június 23-án 12 óráig lesz lehetőség.

Az ékszerek eredetiségét és valós piaci értékét a BÁV Zrt. által kiállított felértékelési becslevél biztosítja. Az ékszerek mellett hamarosan indul a maranellói paripa árverése is. A tételekre ajánlatot tenni, regisztrálni, valamint bővebben tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában