Gazdaság

2023.06.07. 12:43

Az államtitkár is gratulált az új kamarai elnöknek

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a dombóvári és bonyhádi térség országgyűlési képviselője kedden a MillFood Kft.-nél járt, hogy személyesen gratuláljon és jó munkát kívánjon a tulajdonosnak, dr. Beréti Zsoltnak a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöki feladatainak ellátásához.

V. B.

Az államtitkár is gratulált az új kamarai elnöknek (A szerző felvétele)

Mint megírtuk, a kamara korábbi titkárát, elnökségi tagját május 18-án a küldöttek megválasztották elnöknek, miután a korábbi vezető, dr. Fischer Sándor egészségügyi okokra hivatkozva lemondott a tisztségéről. A parlamenti képviselő eredményes munkát kívánt dr. Beréti Zsoltnak a szervezet vezetéséhez, és elismerően szólt a bonyhádi vállalkozás tevékenységéről is: többek között arról, hogy a térség egyik legnagyobb foglalkoztatójaként a kft.-nek jelentős szerepe van a helyi gazdaság erősítésében és fejlesztésében.

A szerző felvétele

Dr. Beréti Zsolt elnök, a cég tulajdonosa köszönettel fogadta a gratulációt, továbbá arról biztosította az államtitkárt, hogy a gazdaság fejlesztésében és a vállalkozások támogatásában partnerként tekinthet a kamarára.

A szerző felvétele

Dr. Beréti Zsolt, a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nemrégiben megválasztott új elnöke podcast adásunk vendége volt, az adást itt meghallgathatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában