Házaspári kommunikáció

2023.06.28. 16:20

Házas hétvégét tartottak Szekszárdon

A Házas Hétvége Lelkiség idei találkozásának Szekszárd adott otthont péntektől vasárnapig.

TEOL

A Magyarországon közel negyven éve működő lelkiség a házasság szentségi voltának mindennapi megélésében segít, módszerével a házaspári kommunikáció megkönnyítését teszi lehetővé. 

A mostani rendezvény a Házas Hétvége felelőseinek és szolgálattevőinek éves találkozója, mely a „Találkozások Hétvégéje” nevet kapta. Úgy 75 házaspár és tíz pap számára volt fontos, hogy együtt legyenek. A Kárpát-medence összes hétvégés közössége képviseltette magát: Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból is érkeztek párok. A személyes és közösségben megélt találkozások után szó esett az Istennel való találkozásról, az imádságról és a közösségi szolgálat során megtapasztalt találkozásokról is.

 Erdélyből, Felvidékről, Vajdaságból is érkeztek párok a találkozóra (Beküldött fotó)

Pénteken este, a szekszárdi vendéglátó közösség műsora után egy kis szórakozásra, személyes beszélgetésre is jutott idő. A rendezvény felemelő pillanata volt a szombat reggeli szentmise, melyen a helyi atyák koncelebráltak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában