Teol.hu podcast

2023.06.12. 18:58

Hetvenéves jubileumot ünnepel a szekszárdi kórház sportkör vívó szakosztálya

A kórház sportkör vívószakosztálya heti három alkalommal tart edzést a Dienes iskola tornatermében. Egyedülálló a helyzetük, hiszen Tolna megyében csak náluk működik vívásoktatás. Fő célkitűzésük a vívás sportág népszerűsítése, megismertetése a fiatalokkal.

Tóth Tímea

A Szekszárd Kórház Sportkör elnöke, Dr. Vastag Oszkár, a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház szemészeti osztályának nyugdíjba vonult vezető főorvosa is büszke arra, hogy munkájukkal hosszú távon még eredményesebbé tehetik a város és a megye sportját. 

Garay Előddel (b) és dr. Vastag Oszkárral beszélgetett Tóth Tíme. Fotó: TEOL

A szakosztály vezetése sokat tesz a gyerekek sportra való neveléséért, a versenyre való felkészítésért, a versenyeztetésért. Garay Előd, a vívó szakosztály vezetője a szakmai munka és az edzői tevékenység mellett viszi a pályázati koordinációt, a menedzselést, sőt a fegyvermesteri teendőket is ellátja.

A vívó szakosztály idén jubileumi évfordulót tart, hiszen pont hetven éve alakult meg. Ebből az alkalomból Dr. Vastag Oszkár elnök és Garay Előd szakosztályvezető beszélgetett Tóth Tímea szerkesztővel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában