Felújítási munkák

2023.07.28. 14:15

Erre mindenképp figyeljen, ha az M6-oson indulna útnak

Forgalomterelésre kell számítani az M6-os autópályán.

Teol.hu

Illusztráció: Makovics Kornél

Közel az 55-ös főút csomópontjához aszfaltoznak. A 160-as és a 163-as km között a dél felé tartókat a külső sávba terelik. D alagútban, a 170-es km-nél új forgalomterelést alakítottak ki. A Pécs felé vezető oldalt lezárták, mindkét pálya forgalma a főváros felé vezető oldalon halad, 1-1 sávban – írta meg a bama.hu

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra készüljenek. Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján, az Alsómalom utca kereszteződése előtt egy sávot lezártak a gázvezetékek rekonstrukciója miatt.

Az 57-es főúton, Szajk térségében csapadékvíz elvezető hálózatot építenek ki, a 10-es km-nél jelzőlámpás forgalom irányítás mellett a fél útpályát lezárták.

A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták.  

Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít.

Baranya vármegyében, a Villány összekötő úton, Villány átkelési szakaszán, a 2-es km közelében a csatorna fedlapokat állítják helyre, ezért a fél útpályát lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában