Jótékonyság

2023.08.07. 11:08

Adománygyűjtést szerveznek a balesetező Mehringer zenekarnak

A Mehringer zenekar tagjai szenvedtek súlyos balesetet pénteken az M6-os autópálya paksi szakaszán.

Révészné Hanol Erzsébet

A Mehringer zenekar fiatal tagjai szenvedtek balesetet

Forrás: Facebook

A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek – írják a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán, ahol adománygyűjtést indítottak el a zenekar számára.

Aki segíteni szeretne, az banki átutalással teheti ezt meg. A kedvezményezett a Fábián Juli Emlékalapítvány, a számlaszáma: 16200151-18543755-00000000, a megjegyzéshez pedig a „Mehringer” szót kell írni.

A kitűzött cél ötmillió forint, ennyi a kár jelenlegi becsült értéke, a hangszerjavítás és -pótlás, valamint a rehabilitáció költsége. Amennyiben a gyűjtés túllépi az elért célt, a fennmaradó összeggel a zenekar kérésére a Tolna Megye 104 Mentőalapítványt támogatják. Az adományozóknak ajándékkoncerttel szeretne köszönetet mondani a zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában