Információval rendelkezik?

2023.08.14. 15:21

Szeretnék lebuktatni az illegális szemetelőket

A pincehelyi önkormányzat arra biztatja a lakosságot: írják fel az illegálisan szemetelők autóinak rendszámát, hogy aztán később megtalálhassák őket. Pincehely fellép az elkövetők ellen.

Brunner Mónika

A képződés meghaladja a hasznosítást (Illusztráció: Shutterstock)

Több pincehelyi közterületen találtak olyan hulladékokkal teli zsákokat, amelyek része biztosan nem helyben keletkezett. Erről tájékoztatta a lakosokat Piringer József polgármester a pincehelyi önkormányzat közösségi oldalán. Ismertette, hogy a településen az utóbbi időben újra egyre gyakoribbá vált az illegális hulladéklerakás.

Arra is kitért, hogy az önkormányzat dolgozói folyamatosan takarítják a közterületeket, és rendszeresen ürítik a hulladékgyűjtő edényeket. Ennek ellenére adott területeken folyamatosan újra és újra illegálisan lerakják valakik a hulladékukat. Piringer József arra kérte a lakosokat, hogy ha rendelkeznek információkkal az illető személyekről, akik itt szabadulnak meg a szemetüktől, azt jelezzék a polgármesteri hivatalnak. Hozzátette, hogy egy felírt rendszám is sokat segíthet a szemetet elhelyező személyek megtalálásában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában