Csak egy lépés a cél elérése felé

2023.08.26. 07:30

Tervezik az újabb útfelújítást Domboriban

Újabb utcafelújításokat szeretnének megvalósítani Domboriban.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Tavasszal már sikerrel zárult egy projekt az érintett lakosok bevonásával és a faddi önkormányzat támogatásával – mondta el Takács Anikó, a Dunaág 7139 Egyesület elnöke. Hozzátette, hogy meghirdették az újabb fejlesztést, azt kérték az érintett ingatlantulajdonosoktól 25 ezer forint befizetésével segítsék elő a munkát, és amennyiben kellő forrás áll rendelkezésre, megvalósulhat a fejlesztés.

A felújítások ezúttal a Liliom, a Margaréta, a Muskátli, a Gesztenye, a Levendula, a Diófa és az Orgona utcát, illetve Öregfalu hátsó utcáját érintenék. Magas minőségű, tartós megoldást szeretnének.

Takács Anikó azt hangsúlyozta, hogy az egyesület elkötelezett a közösség fejlesztésében, az útfelújítás csak egy lépés a cél elérése felé. Szeretnének a helyi lakosok között szorosabb kötelékeket építeni, és egy élhetőbb, kényelmesebb környezetet teremtsenek mindenkinek. Büszkék arra, hogy ilyen aktív és elkötelezett közösséget láthat maga körül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában