Időutazás a vasúton

2023.08.22. 16:50

Újra retró hétvége a Balatonon

Az idén 2023-ban a magyar vasút számos jeles évfordulót ünnepli, és ezen események alkalmából különleges retró programokkal készül az érdeklődőknek. Lépjünk együtt vissza az időben, fedezzük fel újra a 70-es, 80-as és 90-es évek vasúti világát és élvezzük a legendás magyar vasúti járművek különleges hangulatát!

Teol.hu

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

2023-ban számos jubileumot ünnepel a magyar vasút. Az M41-es sorozatú „Csörgő” mozdonyok 50 évesek, a V43-as sorozatú „Szili” mozdonyok 60 évesek, az M61-es sorozatú „Nohab” mozdonyok szintén 60 évesek, az Utasellátó pedig a 75. évfordulóját ünnepli. Az idei évben tervezett rendezvényeken ezen járművek, és az Utasellátó is kiemelt hangsúlyt kap majd.

2023-ban még két alkalommal tervezünk több vasútvonalra és járatra kiterjedő retró hétvégéket. Ezeken felül, kisebb események keretében, a V43 és az M41-es mozdonyok évfordulójának emlékére több vonalon is különleges szerelvényeket állítunk forgalomba.

A menetrendekért olvasson tovább a likebalaton.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában