Teol.hu podcast

2023.09.20. 19:00

A Voice mentorai meghajoltak a paksi énekes tehetsége előtt

Megkezdődtek a kereskedelmi televíziók show-műsorai, így az egyik csatornán futó The Voice elnevezésű tehetségkutató is, amelynek második válogatóján továbbjutott a paksi tehetség, Kovács Aliz, aki stúdiónk vendége volt.

Gazsó Rita

Kovács Aliz volt stúdiónk vendége.

Fotó: MW

Kovács Aliz neve eddig sem volt ismeretlen a paksiak és környékbeliek számára, hiszen rengeteg fellépésén csodálhattuk meg tehetségét az elmúlt pár évben, legutóbb például a Duna Groundon. Mi jöhet még ezután, hiszen bár már hat éve lép fel rendszeresen, még csak a napokban lett húszéves.

A fiatal énekespalánta a műsorban mesélt arról, hogy hogy kezdett el énekelni, hogy miért nem próbálkozott eddig a szólóénekléssel, holott volt, amikor egyszerre nyolc együttesben zenélt. Beszélgettünk arról, milyen volt az érzés, amikor eldőlt, hogy továbbjut a The Voice-ban, hogy mi minden érdekli az éneklés mellett.

Emellett szó volt a közelebbi és távolabbi terveiről, céljairól, sőt arra is vállalkozott, hogy a hallgatók kedvéért előadjon egy részletet a dalból, amellyel a műsorban levette a lábáról valamennyi zsűritagot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában