Közlekedés

2023.09.03. 17:31

Fokozottan óvatosan kell vezetni több helyen is!

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az M6-os autópályán, az M0-s autóút felé, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják.
- Adony térségében aszfaltoznak, az 55-ös és az 50-es km között, a belső és a leálló sávot lezárták.

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M6-os autópályán, Dunaújváros közelében is. A Pécs felé vezető oldalon a főpályát már visszaadták a forgalomnak, de a 74-es és a 76-os km közötti gyűjtő-elosztó pálya, illetve a le- és felhajtó ág továbbra is zárva van. 

A munkavégzés kapcsán, az M6-os autópályán, a Pécs felé haladók nem tudnak az M8-as autópályára, a Pentele-híd felé lehajtani, illetve az M8-as autópályáról sem lehet közvetlenül az M6-os autópályára, Pécs felé felhajtani. A terelőutat az M6-os autópályán, a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum, valamint a 83-as km-nél, a Dunaföldvár-észak csomópontokon keresztül jelölték ki. Az eligazodásban sárga terelőtáblák segítenek.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba! – figyelmeztet a Magyar Közút.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában