Közlekedés

2023.09.23. 12:53

Fontolja meg, hogy ezeket az útszakaszokat választja-e!

Teol.hu

A kép illusztráció.

Szüreti felvonulást tartanak 14.40 és 16 óra között Dunaföldváron, emiatt félpályás lezárásra és rendőri irányításra kell számítani a 6-os főút érintett szakaszán a 88-as kilométer környezetében. 

 Az M6-os autópályán
– Budapest felé az M0-s autóúti csomópont közelében, a 18-as és a 17-es km között a külső sávot elkerítették a járművek elől, mert egy híd dilatációs szerkezetét javítják.

– aszfaltozási munkákat végeznek Budapest irányában Iváncsa térségében. Az 51-es és a 46-os km között csak a külső sáv autózható. 

– szintén a Budapest felé vezető oldalon, folytatják a felújítási munkákat a 76-os és a 72-es km között, belső sávot lezárták. A munkavégzés kapcsán a kollektor ágat és az M8-as autópálya csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Kerülni az M6-os autópályán, a 83-as jelű Dunaföldvár-észak csomóponton keresztül, illetve a 71-es jelű Dunaújváros-centrum csomópont keresztül lehet. 

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában