Túra

2023.10.16. 19:59

A Magyar Zarándokúthoz csatlakoztak a bajai nagycsaládosok

Bajáról folytatták a tavasszal megkezdett útjukat a keresztény szellemiségű Magyar Zarándokút tagja.

Teol.hu

A zarándokúthoz csatlakozó bajai résztvevők a Duna-hídig kísérték a Magyar Zarándokút Egyesület tagjait, akik a következő állomásként Bátát jelölték meg. Fotó: Beküldött fotó

Az Esztergom és Máriagyüd közötti séta − ami a barátságot, a békességet, a szeretetet, az elmélyülést és megnyugvást jelképezi − utolsó szakaszához zászlós zarándokként csatlakozott Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, a közelmúltban alakult Bácskai Körtevirág Nagycsaládos Csoport, a helyi Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és KDNP csoportok néhány tagja.  

Az alakuló ülés óta ez volt első közös eseményük, amely során csatlakoztak a zarándokúthoz − mondta Kámánné dr. Bari Bernadett, a Bácskai Körtevirág Nagycsaládos Csoport vezetője. Hamarosan szeretnének egy programot szervezni, amikor bemutatkozik csapatuk, ezt követően toborzásba is kezdenek.

A teljes cikket a Baon.hu oldalon találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában