Idősek Világnapja

2023.10.21. 07:30

Elbúcsúztatták a nyarat a nyugdíjasok

Színes programokkal búcsúztatták a nyarat a Szedresi Nyugdíjas Érdekszövetség tagjai – tájékoztatott Dombi Józsefné elnök. Szeptember közepén harmadik alkalommal utaztak busszal ötvenhárman fürödni.

Révészné Hanol Erzsébet

Szedresi nyugdíjasok a szekszárdi világnapi ünnepségen. (Beküldött fotó)

Ezúttal a Szigetvári Gyógyfürdőben töltöttek el egy kellemes napot. Szeptember utolsó hetében a szedresi tó partjára kirándultak a medinai és tengelici testvérszervezettel, ahol túráztak, beszélgettek és közösen főztek. Szeptember 30-án a szedresi önkormányzat jóvoltából az Idősek Világnapját az új kultúrházban ünnepelték egy zenés esten, ahol fellépett Udvarhelyi Boglárka énekművész és Kautzky Armand Jászai Mari-díjas, Érdemes művész.

A Tolna Megyei Nyugdíjas Szervezetek Érdekszövetsége Dombi Józsefnének eredményes és lelkes munkájáért elismerő oklevelet adományozott, amit Szekszárdon vett át az Idősek Világnapi rendezvényén október elején. A szekszárdi programon Varga Gyuláné vezetőségi taggal vidám jelenettel mulattatták a hálás közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában