Javítás

2023.10.14. 11:37

Ezeket az útszakaszokat kell elkerülni!

Az M6-os autópályán Dunaújváros térségében aszfaltoznak, a 69-es és 74-es kilométer között mindkét oldalon csak a belső sáv járható.

Teol.hu

Aszfaltoznak az autópályán (Illusztráció)

Forrás: MW

A Budapest felé vezető oldalon, a 43-as és a 47-es  kilométer között burkolatjavítás miatt a külső és a leálló sávot lezárták. A lezárás érinti a 44-es kilométernél lévő Besnyő/Beloiannisz/Pusztaszabolcs csomópontot, kerülni a 49-es  kilométernél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomóponton keresztül vagy a 34-es kilométernél a Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópont felé lehet.

Az M0-s autóút felé vezető oldalon a 18-as és a 17-es kilométer között dilatációs szerkezetet javítanak, a külső sávot lezárták.

A 6-os főúton Szekszárd közelében, a 140-es kilométernél aszfaltoznak, a Tolna felé vezető oldalt lezárták, Pécs felé irányonként egy-egy sáv járható.

Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es kilométer között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A kamiontilalom vasárnap 22.00 óráig lesz érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában