Kihívás

2023.10.08. 16:00

Futnak a téma után

A Garay János Gimnáziumban működő Garay Kreatív Íróműhely izgalmas, rendhagyó kihívást szervez a diákok számára, amelyben egyszerre tehetik próbára a kreativitásukat és az állóképességüket.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Az irodalmi tájfutásban résztvevő tanulók egy 11 km-es túrát tesznek meg. Mint arról az intézmény tájékoztatott, a túra állomásait térkép segítségével találják meg, és az állomások felkeresése során derül ki számukra, hogy milyen szempontok szerint kell megírniuk egy rövid jelenetet még a kihívás napján. A kihívásra sok olyan diák is benevezett, akik az íróműhely korábbi kihívásain már bizonyították tehetségüket az írás területén. 

Ezúttal 12 csapat, vagyis 36 játékos vehet részt az eseményen. A kihívás lebonyolítását az iskolai diákönkormányzat tagjai segítik.  A szervezők Elblinger Ferencné az íróműhely részéről és Lukácsi László, a DÖK munkáját segítő tanár. A kihívás lebonyolítása a Wosinsky Mór Múzeum  közreműködésével és a múzeum munkatársának, Szűcs Zsuzsannának a segítségével zajlik október 10-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában