Tanácsülés

2023.10.27. 13:28

Kakasdon tanácskoztak a völgységi polgármesterek

Ezúttal Kakasd adott otthont a Völgységi Önkormányzatok Társulásának (VÖT) legutóbb, október 27-én tartott tanácskozásának.

Vizin Balázs

A Szerző fotója.

A gyönyörű és nemrégiben felújított Faluházban zajlott a tanácsülés, ahol elsőként Schellné Simcsik Orsolya köszöntötte a jelenlévőket. Kakasd polgármestere örömét fejezte ki, hogy ezúttal az általa vezetett község láthatta vendégül a társulás tagjait. Rövid köszöntőjében beszélt Kakasd múltjáról és jelenéről, értékeiről, színes, programokban gazdag mindennapjairól. Ezt követően tértek rá a polgármesterek az ülés napirendi pontjainak tárgyalására.

A Szerző fotója.

Az egyebekkel együtt összesen hét előterjesztésről döntöttek. Elfogadták a VÖT 2024. évi belső ellenőrzési tervét, felülvizsgálták a társulási rendezvénysátor üzemeltetési szabályzatát és bérleti díját, a Völgységi Hírlevél hirdetési díját, továbbá szintén felülvizsgálták a közművelődési pályázat keretfelosztási szabályzatát. Az időközben történt változásokat a módosítással átvezették a VÖT társulási megállapodásában. Mindezek mellett a társulás Szervezeti és Működési Szabályzatát is felülvizsgálták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában