Kulináris körút Siófokon!

2023.10.24. 08:40

Összeállt a 20 szolgáltatót felvonultató Őszi GasztroFok térkép!

A Balatonnál idén az őszi időszak újdonsága október végén, Siófokon a GasztroFok kulináris összefogás elindulása, mely a térség gazdag bor és gasztronómiai palettájának bemutatását, körbekóstolását tűzte ki célul Széplaktól-Sóstóig, Kilititől-Szabadiig, bevonva a helyi termelőket, szolgáltatókat – írja a likebalaton.hu.

Teol.hu

Fotó: Krausz Andrea

A kezdeményezés elindításával a városvezetés célja az egész éves Balaton szemlélet erősítése, a térségben kiemelkedő színvonalat nyújtó szolgáltatók közös megjelenése által kínálatuk élményszerűbb megismertetése és közös megjelenése, valamint Siófok feltűzése a régió gasztro-térképére.

A város által idén októberben elindított GasztroFok hétvége szakmai hátterét a Balatoni Kör és a Siófoki Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium garantálja hosszabb távon. Első közös rendezvényünk október utolsó hétvégéjén lesz – GasztroFok – Kulináris körút Siófokon 2023. október 27-29 néven.

A kezdeményezés ideje alatt a Fő téren egy infóponton megjelenik a GasztroFok brand, ahol a Creative Kitchen Food Truck ételei mellett végiglapozhatjuk a GasztroFok térképet, mely szolgáltatók várnak kedvezménnyel, különleges kínálattal vagy programmal október utolsó hétvégéjén, Siófok környékén.

A teljes cikket itt olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában