Teol.hu podcast

2023.10.02. 19:00

Tavi Tamás: Pakson lesz a legkorszerűbb közlekedés

Beváltotta-e az elektromos buszpark a hozzáfűzött reményeket és milyen fejlesztéseket terveznek a közeljövőben, egyebek mellett erről beszélgettünk podcast adásunkban Tavi Tamással, a Paksi Közlekedési Kft. igazgatójával.

Gazsó Rita

Tavi Tamás. Fotó: TEOL

Mindössze másfél éve vette át a város tömegközlekedését biztosító cég irányítását a paksi közlekedési társaság ügyvezetője. Az elmúlt időszakban elektromosbusz-parkra váltottak, folyamatosan modernizálják a helyi tömegközlekedést, mobilapplikációjuk a napokban nyert Gyémánt díjat, hogy csak a legfontosabbakat emeljük ki. 

Hogyan értékeli a Paksi Közlekedési Kft. élén töltött eddigi hónapokat, beváltotta-e az elektromos buszpark a hozzáfűzött reményeket és milyen fejlesztéseket terveznek a közeljövőben, egyebek mellett erről beszélgettünk Tavi Tamással, a Paksi Közlekedési Kft. igazgatójával. Az ügyvezető a műsorban úgy fogalmazott, hogy nagyon kevés olyan város van Európában, amely hasonlóan fejlett tömegközlekedéssel rendelkezik, mint Paks. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában