Karbantartás

2023.11.02. 19:03

Éjszakai, zajjal járó munkavégzés zajlik a vasútvonalakon

Előre eltervezett, zajjal járó éjszakai karbantartási és vágányszabályozási munkálatokat végeznek a Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon.

Illusztráció.

Este 9 óra és másnap hajnali 5 óra között a következő állomások között végzik a munkálatokat különböző novemberi napokon.  

  • November 2-án Sásd és Vásárosdombó, 3-án Godisa és Sásd Mindszentgodisa, Sásd települések közelében , 6-án Godisa állomáson, 7-én és 8-án Abaliget és Bükkösd, 9-én és 10-én Szentlőrinc környékén, 13-án és 14-én Mecsekalja-Cserkút és Bicsérd állomások között Pécs, Cserkút, Bicsérd települések közelében végzik az éjszaki zajjal járó munkálatokat. 
  • Mindemellett Pécs-Villány vonalon is előre eltervezett munkálatokat fognak végezni. Pécsbánya-Rendező és Villány állomások között Pécs, Kozármisleny, Pécsudvard, Szőkéd, Áta, Kistótfalu, Vokány, Palkonya, Villánykövesd és Villány települések közelében november 6. és 11. között éjszaka fél 12-től másnap hajnal negyed 5-ig dolgoznak.
  • Továbbá a Pécs-Gyékényes-Nagykanizsa vonalon is előre eltervezett éjszakai, zajjal járó karbantartást, vágányszabályozást végeznek a vasúti pályán november 20-tól 24-ig este fél 9 és másnap hajnal fél 5 között. A munkálatok Babócsa, Péterhida, Barcs, Darány, Istvándi, Nagydobsza, Nemeske, Molvány és Szigetvár települések közelében történik.

Az állomásokon, és azok környékén a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában