Teol.hu podcast

2023.11.03. 16:00

Érkeznek a szekszárdi könyvtár új bútorai

Hamarosan a Tudásközpont épületében folytatja működését a szekszárdi Illyés Gyula Könyvtár. Podcast műsorunkban Liebhauser Jánossal, a könyvtár igazgatójával arról beszélgettünk, hogy hol tart most a folyamat.

Gazsó Rita

Miközben zajlanak a költözés előkészületei, a könyvtár továbbra is fogadja a látogatókat. Képünkön Liebhauser János

Mint mondta, a könyvtár új épülete elkészült, műszaki átadása augusztus közepén lezárult, hónapok óta tart a költöztetés előkészítése. Zajlanak a város által elindított közbeszerzések, amelynek napjainkban zárul az egyik leglátványosabb része, érkeznek ugyanis az új bútorok.

Liebhauser János beszélt a könyvtár jelenlegi életéről, mindennapjairól, valamint a következő hónapokban előttük feladatokról és a költöztetés nehézségeiről. A podcastből olvasóink azt is megtudhatják, várhatóan mikorra költözik át az új helyre az Illyés Gyula könyvtár, pontosan hány dokumentumot és mekkora tömegű könyvmennyiséget kell majd áthordani az új helyre.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy nem is ez a legnehezebb része a munkának. Hogy pontosan mi, az műsorunkból kiderül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában