Teol.hu podcast

2023.11.16. 19:00

Mármarosi Melinda: tanulhatunk az idős korosztálytól

Mármarosi Melinda a Tolna és Baranya vármegyei társkereső iroda vezetője, párkapcsolati szakértő volt a vendégünk. A podcast interjú második részében elmondta, hogy mit tanácsol a fiatal nőknek, hogy lehet elérni párkapcsolaton belül az érzelmi biztonságot. Mi az idős korosztály, a sok évtizede házas párok titka?

Brunner Mónika

Mármarosi Melinda párkapcsolati szakértő a stúdióban.

Fotó: MW

Mármarosi Melinda párkapcsolati szakértő szerint a nők megváltoztak, ha visszatekintünk úgy harminc évvel ezelőttre, a nők másként viselkedtek, mint most. Tehát igenis lehet figyelni az idősebb korosztályt, hogy mennyivel türelmesebbek voltak, a nők mennyivel lágyabbak, gyengédebbek mint most. 

– Mi ebben a női mivoltunkban azért elég rendesen felhúztuk a gatyát, valljuk be őszintén. Csakhogy ez nem jó irányba viszi a társadalmat – tette hozzá. Mint mondta, tanulhatunk az idős korosztálytól. Beszélt arról is, hogy hol a határ az érzelmi biztonság elérése és aközött, hogy ne csapjanak be bennünket, nőket.

A beszélgetés első részét itt hallgathatja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában