Üléseztek

2023.12.20. 15:40

Döntöttek a Várköznél lévő támfal javításáról

Szerdán reggel, illetve délelőtt ülést tartott Szekszárd Város Közgyűlésének Pénzügyi, majd azt követően Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága.

Szepesi László
Elég rossz állapotban van a téglából készült támfal a Várközben - Fotó: Ritter Péter

Mindkét testület tárgyalt a Várköz és a Dózsa György utca 1. szám közötti útszakasz északi oldalán lévő, megrongálódott, megmozdult támfal javításáról. A Pénzügyi Bizottság, Máté Péter elnökletével, az ezzel kapcsolatos beszerzési eljárásról döntött, ezt követően pedig a Bomba Gábor vezette Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság a beszerzés kiírásáról határozott.  

A Gazdasági Bizottság ezen kívül – zárt ülésen – több településképi kérelemről is döntött, ezek egy részét elfogadta. Tárgyalt még a testület a város útüzemeltetési, útfenntartási és útépítési munkáival kapcsolatos közbeszerzési eljárás kiírásáról, s ugyanakkor arról is határoztak, hogy a kivitelező feladata lesz majd a szükséges tervek elkészítése, elkészíttetése. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában